ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Γράφτηκε από τον/την Super User

Το απόγευμα της 10ης Μαΐου 2016, η Θεατρική και η Περιβαλλοντική Ομάδα παρουσίασαν σε ανοικτή για όλους εκδήλωση τις ετήσιες δραστηριότητές τους.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος κος Χρήστος Δημητρίου, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Τζένη Παπαγιαννοπούλου, ο πρόεδρος του ΣυλλόγουΓονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου κος Σεραφείμ Τούμπης, γονείς των μαθητών του σχολείου, καθηγητές και πλήθος κόσμου.

Ο Διευθυντής του σχολείου μας, κος Δήμος Πάλλας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο της εθελούσιας προσφοράς και συμμετοχής των μαθητών σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος κος Χρήστος Δημητρίου, στο χαιρετισμό που απεύθυνε, επεσήμανε  τη μεγάλη αξία των σχολικών δραστηριοτήτων στην πνευματική ανάπτυξη των μαθητών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θεατρικό έργο «Απρόσμενη Επισκέπτης» και την γαλλόφωνη ταινία μικρού μήκους «Φίλοι του κόσμου», που ετοίμασε η Θεατρική Ομάδα, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Παρασκευής Ρήγα.

Ακολούθησαν οι δημιουργίες της Περιβαλλοντικής Ομάδας,  που περιελάμβαναν μια οπτικοακουστική παρουσίαση με θέμα το «Ρόλο των φυτών στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής» και τις ταινίες μικρού μήκους: «Στην Αγκαλιά της Οίτης» και «Ο Βοτανικός Κήπος». Την ευθύνη είχε ο καθηγητής κος Ιωάννης Σβώλης.

 

 

Σύνδεση Διαχειριστή