Το πρώτο κουδούνι?

Γράφτηκε από τον/την Super User

 

Το προαύλιο του σχολείου γέμισε πάλι χαρούμενες φωνές. Σαν μελισσάκια, αγόρια και κορίτσια γυρόφερναν, ψάχνοντας φίλους και γνωστούς.

Το ραντεβού είχε δοθεί από μέρες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Τα παιδιά της δευτέρας και της τρίτης τάξης, εξοικειωμένα στο γυμνασιακό περιβάλλον, έστηναν πηγαδάκια μιλώντας για τα προσφιλή τους θέματα: καλοκαίρι, χαλάρωση, ξεγνοιασιά, παιγνίδι?

Τα πρωτάκια, λίγο «σφιγμένα» στο νέο περιβάλλον, αναζητούσαν τους συμμαθητές από το Δημοτικό και διερευνούσαν για νέες γνωριμίες.

Στις οκτώ και κάτι, χτύπησε το πρώτο κουδούνι.

Σύνταξη σε ομάδες ανά τάξη και αγιασμός.

Μετά τον αγιασμό έγινε το καλωσόρισμα από τη νέα διευθύντρια του σχολείου μας κ. Βασιλική Ηλιοπούλου και ανάγνωση των μηνυμάτων του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστου Δημητρίου και του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρου Πιλιτζίδη, από την υποδιευθύντρια κ. Χρυσούλα Αντωνολουκά και τον κ. Αθανάσιο Καλαμάρα αντίστοιχα. Χαιρετισμό απεύθυνε και  ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σεραφείμ Τούμπης.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλαβαν τα βιβλία πακεταρισμένα σε σακούλες, που είχε ετοιμάσει  ομάδα καθηγητών του σχολείου και αποχώρησαν.

 Από αύριο, μια νέα σελίδα ανοίγει για όλους...

 

 Καλή σχολική χρονιά!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνδεση Διαχειριστή