vol

Εκδρομή Β΄ Γυμνασίου στο Βόλο

Recent-Πρόσφατα Αξιολόγηση 2023-24 Αξιολόγηση του σχολείου: δράσεις βελτίωσης Δράσεις Δράσεις 2023-24 Δραστηριότητες Εκδρομές Νέα-Ανακοινώσεις Το σχολείο μας

Την ημερήσια εκδρομή τους πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της β΄ τάξης. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο από την Τροχαία Φθιώτιδας τα λεωφορεία ξεκίνησαν και πρώτος προορισμός ήταν η

111 πτέρυγα μάχης στην Ν. Αγχίαλο 111pm EMBL 300X360και στο Βόλο. Με αρχηγό της εκδρομής την κ. Αθανασίου και συνεπικουρούμενη από συναδέλφους εκπαιδευτικούς τα παιδιά ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της μονάδας.

Κατόπιν οι μαθητές/τριες επισκέφτηκαν Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής όπου ενημερώθηκαν τον Δρ Ιωάννη Σαράτση για τη φυσιογνωμία του τμήματος τις προ και μεταπτυχιακές σπουδές καθώς και για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Η εκδρομή συνεχίστηκε στην παραλία του Βόλου όπου τα παιδιά συμμετείχαν στο διαδραστικό παιχνίδι με κάρτες που ετοίμασε η κ. Αθανασίου σχετικά με την ιστορία του Βόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *